Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cires Negre De Bistrita

Cires Negre De Bistrita

Acest soi de cires este un pom fructifer obtinut la s.c.p.p bistrita. Soi deosebit cu o coroană conică, densă, de dimensiuni medii.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

A fost obtinut din semintele soiului hedelfinger rezultate prin polenizare libera la statiunea experimentala bistrita in anul 1957 de i. Tesuturile atacate cad, iar frunza pare perforata. Bistrita prin hibridare intre soiurile hedelfinger x germersdorf.

Unpleasantly Sentiment Bun Nas Vin De CireÈ™ Chelansoccerleague Org
vizitati articolul complet aici : http://www.chelansoccerleague.org/vin-de-cire%C8%99
Culturi si soiuri de cires unii spun ca romanii ar fi descoperit ciresul atunci cand au venit pe tinuturile din jurul marii negre, altii spun ca originile ciresului cele mai celebre soiuri romanesti sunt: Rosii de bistrita, negre de bistrita. Fructele se pot pastra si sub diferite metode de conservare si chiar prin congelare.

Mahaleb, mai mulote informatii privind portaltoiul gasiti aici.

Cires negre de bistrita (prunus avium negre de bistrita). Este potrivit atât pentru recoltarea manuală cât și pentru și recoltarea mecanizată. Grădinamax vă oferă o serie de soiuri de cireș pentru toate gusturile.

Soi deosebit cu o coroană conică, densă, de dimensiuni medii. Un pom fructifer de talie medie, ce formează o coroană globuloasă spre larg piramidală. Fructele se pot pastra si sub diferite metode de conservare si chiar prin congelare.

Ciresul Tot Ce Trebuie Sa Stii Morfologie Plantare Altoire Ingrijire
vizitati articolul complet aici : https://www.pestre.ro/blog/ciresul-tot-ce-trebuie-sa-stii/
Este potrivit atât pentru recoltarea manuală cât și pentru și recoltarea mecanizată. Cireșe aproape negru, cu un gust delicios, dulce. Grădinamax vă oferă o serie de soiuri de cireș pentru toate gusturile.

Uriase de bistrita, colina, somesan, boambe de cotnari, daria, severin, rosii de bistrita, negre de bistrita.

Pielita destul de groasa, aderenta la pulpa, de culoare rosie lucioasa, la. Ciresele negre de bistrita sunt un soi bun de masa. Este cunoscut și cautat sub formă de varietate dar este recomandat și pentru cultivarea industrială.

Bistrita prin hibridare intre soiurile hedelfinger x germersdorf. Prunus avium negre de bistrita. ( cofetărie, sucuri, bauturi alcoolice.

Cires Orășeni Răzeși
vizitati articolul complet aici : https://razesioraseni.wordpress.com/pomicultura/cires/
Pomul este de vigoare mijlocie cu fructe de culoare rosu inchis pana la negru, cu pulpa semicrocant. Pomul de vigoare mijlocie, rodește predominant pe buchete de mai și ramuri mijlocii având coroana globuloasă. ( cofetărie, sucuri, bauturi alcoolice.

Prunus avium negre de bistrita.

Nu mai este in stoc cu aceste atribute, dar este disponibil cu altele. Cires negre de bistrita (prunus avium negre de bistrita). Soi deosebit cu o coroană conică, densă, de dimensiuni medii.

Posting Komentar untuk "Cires Negre De Bistrita"