Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Casa De Vanzare Vatra Luminoasa

Casa De Vanzare Vatra Luminoasa. >> casa vila de vanzare in zona vatra luminoasa. Imobiliare » case de vanzare. Casa/vila vanzare in bucuresti, vatra luminoasa 420 mp. Toate categoriile case de vanzare ──────────────── anunturi de vanzare anunturi de inchiriere. Peste 23 de case/vile de vanzare in bucuresti, zona:

Informaţiile despre localizare, preţ şi valabilitate sunt validate de către proprietar. Cauți mai multe imobiliare de vânzare? Este pretabila atat pentru birouri cat si pentru rezidenta. Casa/vila 3 camere, 100 mp, de vanzare, in bucuresti, vatra luminoasă. 16 camere 4 bai 380 m2 255 m2 teren 1940.

Vanzare Vila Vatra Luminoasa Bucuresti 21imobiliare
Vanzare Vila Vatra Luminoasa Bucuresti 21imobiliare Source from : https://21imobiliare.ro/casa-vila-7-camere-de-vanzare-vatra-luminoasa-bucuresti-133
24 camere 10 bai 700 m2 200 m2 teren 2015. Constructia este situata pe demisol parter si etaj ,cu pod inalt mansardabil. Apartament nou 2 camere de vanzare bucium Cauți mai multe imobiliare de vânzare? Pentru mai multe informatii contacteaza un consultant romanian real estate!

Dispune de curte proprie de 150 mp avand o deschidere de 11 metri liniari cu poarta acces pentru masina.

Peste 23 de case/vile de vanzare in bucuresti, zona: Landmark ofera spre vanzare comision 0%, casa individuala in centrul comunei dumbravita, str mihai eminescu, 230 m2 utili + anexa parter amenajat vila de vanzare 7 camere vatra luminoasa exclusivista construita in anul 2010, in linistitul cartieru vatra luminoasa, vila propusa spre vanzare. Explorează și case de vânzare! Case / vile de vânzare vatra luminoasa. Vanzare casa 5 camere vatra luminoasa.

Situata aproape de metrou, parc, arena nationala. Apartament nou 2 camere de vanzare bucium Afla primul care sunt cele mai noi anunturi adaugate in categoria case de vanzare in vatra luminoasa, sectorul 2, bucuresti (zona). Cauți mai multe imobiliare de vânzare? Rafineaza rezultatele folosind filtrele si gaseste proprietate care sa se potriveasca nevoilor tale, apoi contacteaza unul dintre consultantii nostri de vanzari pentru a stabili o vizionare.

Vile Vatra Luminoasa Stadionul National
Vile Vatra Luminoasa Stadionul National Source from : https://www.directproprietar.ro/Vanzari-imobiliare-Case-Vile--Vile-in-Bucuresti--Vatra-Luminoasa--Stadionul-National
Vanzare case / vile vatra luminoasa bucuresti glx251108. Va ofer spre vanzare o casa tip vila situata in zona vatra luminoasa. Vatra luminoasa, vila 325 mp in complex privat cu 8 unitati! Vila noua de vanzare in vatra luminoasa, constructie cu materiale de cea mai buna calitate, direct propietar! Rafineaza rezultatele folosind filtrele si gaseste proprietate care sa se potriveasca nevoilor tale, apoi contacteaza unul dintre consultantii nostri de vanzari pentru a stabili o vizionare.

Imobiliare » case de vanzare.

Luminoasa, compusa din 3 camere, baie, bucatarie, pivnita, are un teren de 90 mp si o. Vatra luminoasa, vila 325 mp in complex privat cu 8 unitati! Este pretabila atat pentru birouri cat si pentru rezidenta. Constructia este situata pe demisol parter si etaj ,cu pod inalt mansardabil. Casa/vila vanzare in bucuresti, vatra luminoasa 420 mp.

Neocasa va propune spre vanzare o vila construita in anul 2000, avand o suprafata construita de 440 mp. Constructia este situata pe demisol parter si etaj ,cu pod inalt mansardabil. Neoland realplus estates va ofera spre achizitie o casa in zona vatra luminoasa cu curte mare in care se afla si un foisor de lemn. Cauta in ofertele de case vile de vanzare in bucuresti zona vatra luminoasa,. De vanzare casa 3 camere vatra luminoasa.

Vatra Luminoasa Case De Vanzare In Bucuresti Olx Ro
Vatra Luminoasa Case De Vanzare In Bucuresti Olx Ro Source from : https://www.olx.ro/imobiliare/case-de-vanzare/bucuresti/q-vatra-luminoasa/
Vanzare casa 5 camere vatra luminoasa. 16 camere 4 bai 380 m2 255 m2 teren 1940. Luminoasa, compusa din 3 camere, baie, bucatarie, pivnita, are un teren de 90 mp si o. Casa de vanzare in zona vatra luminoasa, maior coravu, avand 4 camere, living spatios cu bucatarie open space, baie spatioasa, suprafata utila 100 mp, casa este amplasata pe un teren de 280mp,(in acte terenul este de 265mp), deschidere 12mp, renovata recent, centrala proprie, zona linistita. Casa de vanzare este situata in bucuresti, zona vatra luminoasa.

Casa/vila vanzare in bucuresti, vatra luminoasa 420 mp.

Beneficiaza de acces facil la toate mijloacele de transport in comun. Vanzare case / vile vatra luminoasa bucuresti glx251108. Pentru mai multe informatii contacteaza un consultant romanian real estate! Vanzare casa 5 camere vatra luminoasa. Imobiliare » case de vanzare.

Posting Komentar untuk "Casa De Vanzare Vatra Luminoasa"