Budinca De Orez Cu Mere Jamila
Budinca De Orez Cu Mere Jamila. Cu mere de radaseni (zona pomicola din apropierea orasului falticeni, jud. Se amesteca pentru ca zaharul sa se dizolve. Mod de preparare budinca de orez cu mere. Când da în fiert se adauga orezul spălat bine şi scurs. O recomand cu drag copiilor, parintilor.
Pentru 6 portii mari ai nevoie de: Se rad doua mere mari si se calesc in margarina, cu 2linguri de zahar si o lingurita cu scortisoara. Budinca de orez este un desert la indemana oricui, extrem de savuros. Se bat albusurile si galbenusurile separat. Cand laptele incepe sa fiarba se adauga orezul si se amesteca.
O cana de orez, patru cani cu lapte, cinci oua, cinci linguri de zahar si alte doua pentru tapetat cratita, cinci mere, scortisoara, vanilie, 50 de grame de unt, sirop de visne si nuca pisata pentru servit.
Inainte cu 1 minut de a stinge focul adaugam un cubulet de unt si scortisoara. Analiza ingredientelor rețetei budincă de orez cu mere Este bine sa rezistati tentatiei de a adauga zahar in reteta. Coaceți budinca în cuptorul preîncălzit la 180 de. Se fierbe ca si budinca de gris.
Mod de preparare budinca de orez cu mere: Ungeți o formă de silicon cu o lingură de unt, puneți o parte de ultimul strat trebuie să fie format din orez. Mod de preparare budinca de orez cu mere. Se bat albusurile si galbenusurile separat. Am pregatit o budinca delicioasa de orez cu mere!
Se fierbe ca si budinca de gris.
Mod de preparare budinca de orez cu mere. Fierbi laptele cu orezul si zaharul, pana ce orezul este fiert. Budinca de orez este un desert la indemana oricui, extrem de savuros. Coaceți budinca în cuptorul preîncălzit la 180 de. Curățați merele de coajă și semințe.
Se incalzeste cuptorul la 180 °c. O sa miroase minunat in bucatarie iar gustul e simplu si…fara cuvinte. Când da în fiert se adauga orezul spălat bine şi scurs. Analiza ingredientelor rețetei budincă de orez cu mere Cu mere de radaseni (zona pomicola din apropierea orasului falticeni, jud.
Fierbem laptele cu orezul si zaharul pana ce orezul este fiert.
Pentru cei care nu iubesc macul , acesta se poate înlocui cu aceeasi cantitate de migdale măcinate sau nuci măcinate. Acoperiți budinca cu folie de staniol, ca să nu fie uscată. Se scurge apa, apoi se adaugă laptele fierbinte cu un praf de sare. Inainte de a o servi lasati budinca sa se racoreasca. Merele se curata de coaja si cotoare.

Posting Komentar untuk "Budinca De Orez Cu Mere Jamila"